Despre noi

Visează. Explorează. Descoperă.

Site-ul pe care tocmai ai ajuns este mai mult decât un magazin de minirulote. Este un loc în care vei găsi informaţiile de care ai nevoie în materie de teardrop trailers şi tiny living, concepte pe care ne dorim să le popularizăm cât mai mult în România.

În spatele acestei poveşti suntem noi, o familie aflată mereu în mişcare, îndrăgostită iremediabil de călătorii şi natură, pregătită oricând pentru noi aventuri şi noi prietenii. Suntem fani declaraţi ai activităţilor în aer liber, încurajăm curiozitatea copiilor şi instinctul lor de a explora.

Pentru noi, minirulotele reprezintă infinit mai mult decât un culcuş comod sau o modalitate de a călători. Minirulotele stau la baza unui stil de viaţă pe cât de simplu, pe atât de complex: depăşirea zonei de confort, apropierea de ai tăi şi de natură şi câştigarea unor prieteni noi. Şi pentru că simţim pe pielea noastră toate beneficiile acestui stil de viaţă, suntem în permanenţă în căutarea celor mai buni producători de minirulote şi echipamente outdoor şi suntem mereu gata să împărtăşim cu tine sfaturi pentru călătorii, destinaţii de vacanţă care ne-au atras atenţia şi orice alte informaţii folositoare.

Ne documentăm temeinic şi în permanenţă cu privire la noutăţile din domeniu şi promovăm exclusiv produse în care credem.

Visul nostru este să creăm un curent al iubitorilor de minirulote în România. Avem pasiunea, voinţa şi răbdarea necesare pentru a ne asuma acest rol de (o spunem cu toată modestia) „educatori” în domeniu şi sperăm să strângem lângă noi cât mai mulţi prieteni care împărtăşesc aceleaşi valori şi pasiuni, cu care să facem schimb de idei şi de informaţii şi alături de care să clădim o comunitate durabilă.

Vrei să afli mai multe despre noi? Aruncă un ochi pe site, dă-ne like pe Facebook şi follow pe Instagram. Îţi doreşti să ne cunoaştem mai bine şi, poate, chiar să ni te alături în călătoriile noastre? Ne poţi scrie oricând pe http://minirulote.ro/contact/.

Cu prietenie,

Ştefan, Diana, Alex şi Eva