Întrebări frecvente

Despre mini rulote

Nu. Toate modelele Caretta sunt proiectate pentru o stabilitate maximă când sunt sprijinite în roată frontală de manevră.

Da. Exista un luminator cu trapa pe plafon si geamuri cu deschidere pe cele doua usi.

Toate modelele au o izolație termică excelență, păstrând căldură în anotimpurile reci, răcoarea pe timpul verii și evitând condensul.

Sasiul este galvanizat si nu necesita intretinere. Sistemul optional de franare necesita verificare dupa perioade indelungate de stationare.

În general, Caretta poate campa oriunde este permisă camparea cu cort sau rulotă. Și în multe alte locuri în care o rulotă clasică nu are acces.

În Caretta pot dormi confortabil doi adulți și un copil. Spațiul de campare poate fi extins prin montarea cortului lateral.

Caretta 1500 cântărește 460 kg în echiparea standard iar Caretta Cargo este și mai ușoară, la numai 325 kg. Ambele pot fi tractate cu orice mașină din clasa compactă sau chiar și cu mașini din clasa mică. Caretta Offroad are nevoie de o mașină puțin mai înaltă, datorită șasiului și roților mai mari, dar rămâne in marja de greutate de 560 kg. Greutatea scăzută este unul din cele mai mari avantaje, făcându-le foarte ușor de remorcat și manevrat și oferind un consum optim de combustibil.

Nu. Latimea…

Regula de bun simț pentru tractarea unei remorci fără frână proprie este ca greutatea acesteia să nu depășeasca jumătate din greutatea mașinii. Verificați manualul mașinii.

Oferte și discounturi

Service și garanție

Perioada standard de garanție este de 1 an pentru toate modelele de mini rulotă Caretta.

Showroom și vizionare